3.12.2008

mekkoja ja sydämiä


S askarteli minulle eilen sydämen. Tusseilla väritetty, kuviosaksilla nykerretty. Liikuttavan suloinen. Sydämessä lukee "äiti". Sydämen toiselle puolelle on kirjoitettu molempien tyttöjen nimet ja myös "isi". Selitys oli hyvin yksinkertainen: "Isi ja me ollaan täällä toisella puolella yhdessä, kolmistaan. Sä oot täällä toisella puolella ihan yksin, ku sä oot kurssilla." Sen siitä saa kun äiti harrastaa..


Sateisen päivän iloksi olen hurisuttanut ompelukonetta. Pikku s sai parin euron kirpputorilakanasta hurmaavan tanssiaisleningin perjantaiksi.

2 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Aika sydäntäsärkevä sydän, monella tapaa.
Pikku S sai varmasti hienon mekon. Oliko S:llä yllään sateenkaariklenninki?

jonna kirjoitti...

Pikku s:n mekosta tuli hieno, istuu kuin hansikas! En tosin edelleenkään osaa kääntäää täyskelloa helmaa siististi, mutta osaamattomuus näkyy vain nurjalla puolella ja kuka nyt sinne rupeaa kurkkimaan!! S:llä ei ollut sateenkaarileninkiä, sitä on käytetty vuoden aikana niin paljon, että alkaa olla jo aika nuhruinen, mutta edelleen tosi rakas (ja miksei olisi, onhan se aivan omaa luokkaansa). Olisin ommellut uuden pyörivän mekon S:llekin, mutta halusi mielummin laittaa toisen, sen mikä siskollaan oli meidän häissä.