4.4.2010

tikusta asiaa


Teen tikusta asiaa, että saan tänne blogiini jotain ryhtiä. Pääsiäinen on edennyt hyvin syöden ja kotielosta nautiskellen. Lapset leikkivät prinsessoiksi pukeutuneina kirpputoria.

Pyörittelin lankakorin lankoja käsissäni, mutten oikein tiennyt mihin ryhtyä. Sormet syyhyisivät neulomaan, mutten vielä oikein osannut päättää mitä. Viime viikolla tein pikkuruiset sukat ystävän pienelle. Nyt tekisi mieli ryhtyä tekemään pientä nuttua. Hankintalistalla on myös hahtuvalankaa vaippahousuihin.

Tikusta saatiin paljonkin asiaa, kun tein tammikuun lopulla raskaustestin. Kaksi punaista viivaa tikussa aiheuttivat aluksi lievää hämmennystä. Loppujenlopuksi yllätys oli kuitenkin äärettömän iloinen. Onnellisena odotamme pientä tuhisijaa. Syksyksi suunniteltu vuorotteluvapaa vaihtuu siis hiukan pidemmäksi vapaaksi pikkuisen myötä. Mikä sinänsä ei ole ollenkaan huono asia.

Kuva ei liity tekstiin mitenkään, kuten huomaatte, onpahan vain kevätmielinen iloisen värinen kasautuma keittiön pöydällä :)

5 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Voi, paljon onnea tulevan pikkuisen johdosta!

Hilja kirjoitti...

Hih, tikusta asiaa...;)
Onnea sinne!

jonna kirjoitti...

Kiitos Malla ja Hilja, vatsaa kasvatellessa kesää kohti :)

siru kirjoitti...

Harvoinpa tikusta noin mukavaa asiaa on, onnea!
Uumoilin moista jo postauksesta jossa mainitsit uutta olevan tulossa, tarkoittiko se kuitenkin vuorotteluvapaata?

jonna kirjoitti...

Siru: kiitos, tammikuussa suunnittelin vielä kovasti vuorotteluvapaata, mietin mitä kaikkea saisinkaan aikaan, kun olisi omaa aikaa:)