14.9.2010

6 ja 36


Täytän tänään 36. Tytöt puuhasivat, paketoivat ja askartelivat hyvissä ajoin jo viime viikolla suljettujen ovien takana supisten. Laskivat päiviä syntymäpäivääni, eivät olisi millään malttaneet odottaa. Kysyivät moneen kertaan enkö todellakaan haluaisi mitään vihjeitä.
Tänä aamuna olivat aikoneet herättää laulamalla, mutta jouduinkin herättämään unikeot itse. Lahjat kaivettiin kätköistään ja avasin ne aamupalapöydässä.
Toisessa paketissa oli helmistä itse tehty lisko, toisessa euron kolikko. Hymyilyttää vieläkin, lahjat kuvastavat antajiensa luonteita niin hyvin. Toinen tekee hartaasti keskittyneenä itse, toinen valitsee omistaan nopeasti jotain arvokasta. Parhaat lahjat, ehdottomasti.

Laskettuun aikaan on 6 päivää. S syntyi aikoinaan 16 päivää etuajassa, se on iskostunut merkkipaaluksi, josta lähdetään odottamaan. Voi olla, että odotus käy vielä pitkäksi :)
Mutta tulee kun tulee, meillä ollaan valmiita.

5 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää!

Hauskat lahjat, euro:) ja toi helmilisko on hieno.

jonna kirjoitti...

Kiitos Hilja!

Tuo euro oli kyllä ihan huippu. Toinen niin ylpeänä arvo-lahjastaan. Sitä en taida raaskia laittaa kukkaroon :)

Malla kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! :)

sanna kirjoitti...

Vähän asian sivusta: tuo on niin hyvä tuo sivupalkin vauvalaskuri. (vauvalaskuri kuulostaa, että se laskisi vauvojen lukumäärää!) Tämmönen kalenteriasioissa heikkotaitoinenkin pysyy laskuissa mukana. Mietin vaan, että mitäs laskuri tekee ylihuomenna?

jonna kirjoitti...

Ylihuomenna siihen tulee 1 ja siitä lähtee laskemaan ylöspäin. En tiedä vaihtuuko teksti, mutta numerot lähtevät ainakin ylöspäin. Mutta hei, sehän nähdään ylihuomenna ;)