23.5.2009

5 x synttärisankari


Viikonlopun aikana saamme juhlistaa peräti viittä synttärisankaria. Onneksi lahjoja on tullut kerättyä ja suunniteltua jo pitkin kevättä. Almalle ompelukori ja pahvisia ompelukuvia. Valtterille hieno "Johnny Joe's" värityskirja ja hyvät kynät, Emil saa t-paidan talokuvalla sekä kangasliidut omatoimiseen värittämiseen. Ainolle hyvä lastenlevy ja Roosalle kiva ompelukirja.

Tänään paketteja annettiin kaksi, huomiseksi jää vielä kolme. Onneksi juhlia ei sentään ole viisin kappalein!


Tänään on ollut aika mukava päivä. Lapset olivat ystäviensä synttäreillä, päätin jättää heidät sinne keskenään ja lähteä nauttimaan laatuajasta itseni kesken. Kävin vähän kaupoissa katselemassa kesähepeneitä, sovitinkin paria vaatetta, mutta totesin pian ettei mitään kivaa löydy, eikä oikeastaan tarvitsekaan. Hyvä tunne. Shoppailun sijaan menin kahvila Pokkariin nauttimaan lounaaksi kahvia ja vuohenjuustopatongin. Olin kahvilan ainoa asiakas. Ihanan hiljaista, ulkona harmaata ja märkää. Hyvä fiilis. Kahvilasta kirjaston kautta tyttöjä hakemaan ja kotiin.

Kotona tehtiin synttärikortteja, silitin pyykkejä, painoin talokasseja ja koukutuin mandalan värittämiseen. Kuunneltiin tätä, tätä ja tätä. Tehtiin ruokaa ja syötiin ihan rauhassa ilman mitään hoppua. Hyvä ja rento lauantai.



Ps. "Kissa kadonnut. Vaalea. Löytäjälle luvassa palkkio. Jos löydät kissan, soita numeroon 22."
Näin lukee näissä kaunokrjoituksella kirjoitetuissa lapuissa, joita on teipattu ympäri kotiamme. Jopa huuliharppuun, jonka soitolla etsinnöistä ilmoitetaan.


Ei kommentteja: