29.8.2010

herkkua


Haudutetaan kaalia ja porkkanaa. Lisätään riisiä ja jauhelihaa. Maustetaan valkopippurilla ja meiramilla, sekä runsaalla siirapilla. Laitetaan uuniin muhimaan, mielellään pidemmäksi kuin lyhyemmäksi ajaksi. Tuoksu saa veden kielelle. Paljon puolukkahilloa päälle.
Kaalilaatikko on ihan parasta!

Lapset luulivat, että teen piparkakkutaikinaa, kun näkivät siirappipurkin pöydällä:)

2 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Voi mikä pettymys mahto olla lapsille kun ei ollukkaan pipareita vaan oliki kaalilaatikkoa!

Kaalilaatikko on kyllä tosi hyvää, ja mä tykkään kans just noin: oikein reilusti siirappia, muhitetaan uunissa kauan ja syödään puolukkahillon kanssa.

jonna kirjoitti...

Joo, toppuuttelin tyttöjä, että odotetaan niitä pipareita vielä pari kuukautta :)

Yks kaalilaatikon ominaisuuksista on myös se, että seuraavana päivänä (ja sitä seuraavana) lämmitettäessä maut tuntuu vaan parantuneen!